Over Mexicankitchen – Mexicaanse recepten

Welkom

Liefde voor de Mexicaanse keuken

Mexicankitchen voor Mexicaanse recepten

Welkom op Mexicankitchen, het Nederlandse foodblogplatform voor Mexicaanse recepten. In het drukke leven heb je soms niet de tijd om ingewikkelde recepten te volgen of uitgebreid opzoek te gaan naar ingrediënten die de supermarkt niet verkoopt. Daarom biedt Mexicankitchen recepten die makkelijk te maken zijn en weinig tijd kosten maar ook recepten voor de gevorderde kok. De échte Mexicaanse smaken staan centraal in alle recepten, ook maken we geregeld een uitstapje naar de fantastische Texmex keuken die je niet wil missen.

In onze Mexicaanse en Texmex recepten proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Wij willen jou inspireren om zelf de lekkerste Mexicaanse en Texmex gerechten te maken. Daarom geven we bij de meeste recepten tips voor variaties zodat jij het perfecte Mexicaanse gerecht voor jou kan maken.

Het verhaal van Mexicankitchen

Hoe het begon? Wij, Sander & Debby, werden na een rondreis door Yucatan, Mexico, werden niet alleen verliefd op het land zelf maar ook op het eten. Wie houdt er niet van taco’s, burrito’s, salbutes en alle andere heerlijke gerechten die Mexico te bieden heeft? Deze échte smaken brengen wij graag naar jouw keuken. 

Ga jij een recept maken? Dan vinden wij het erg leuk als je dit deelt op Instagram! Tag ons dan met @Mexicankitchen.nl in jouw bericht. 

Si no pica, no sabe – Als het niet pikant is, heeft het geen smaak.

Mexicaans gezegde

Bedankt voor het lezen!

Heb je vragen over de recepten? Wil je samenwerken? Voel je vrij om een berichtje te sturen!

Close
Mexicankitchen.nl © Copyright 2020. All rights reserved.
Close